Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Δενδροφύτευση στις καμένες εκτάσεις του 2009



Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετείχε ενεργά στη δενδροφύτευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στις 30 Ιανουαρίου 2011.
 Η δενδροφύτευση έγινε στις εκτάσεις που είχαν καεί το 2009, στην περιοχή πάνω από το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.
Ο Δήμος Αμαρουσίου όπως πάντα με τους εθελοντές πολίτες έδωσε το παρόν.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης που ήταν παρών,  δήλωσε:
Συνεχίζουμε σαν Δήμος Αμαρουσίου να συμμετέχουμε σε κάτι το οποίο θεωρούμε πολύ σημαντικό για την ίδια τη ζωή των συνανθρώπων μας και τη δική μας.
Η δενδροφύτευση μετά από τις πυρκαγιές που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια αυτού του σημαντικού όρους της Αττικής είναι σημαντικό στοιχείο μέσα από τον εθελοντισμό και μέσα από τη συμμετοχή όλων μας να το κάνουμε ξανά πράσινο.
Εμείς σαν Δήμος Αμαρουσίου, γνωρίζετε ότι μέσα από τον εθελοντισμό, από τους εθελοντές μας, από τους εργαζόμενούς μας  από τους συνεργάτες μου και εμένα προσωπικά, κάνουμε ότι μπορούμε να συμμετέχουμε και πιστεύουμε ότι και στο μέλλον θα συμμετέχουμε ακόμα περισσότερο».
Η αναδάσωση πραγματοποιήθηκε από τη Δ/ση Αναδασώσεων, το Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) με την υποστήριξη του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ».



1 σχόλιο:

  1. Aκριβώς!!!

    Είναι πολύ σημαντική η δεντροφύτευση. Αν δεντράκι να φυτεύσει ο κάθε άνθρωπος η Ελλάδα μας θα γίνει πολύ πιο όμορφη και πιο ζωντανή από πριν.

    Εκτός αυτών, ας μην ξεχνάμε τα καλά που προσφέρει ένα δέντρο.

    Την καλημέρα μου να έχετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή