Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ



alevri-meli-ladiΟ δήμος Βριλησσίων, αντιλαμβανόμενος τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που η αντιμετωπίζει η χώρα και τις συνεχώς αυξανόμενες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι δημότες για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα, προχωρά σε νέες δράσεις για την ενίσχυση των νοικοκυριών.
Όλοι όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν αποκλειστικά ελληνικά αγροτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές να συμπληρώσουν τις αιτήσεις παραγγελίας, έντυπα των οποίων θα βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Βριλησσίων στο Γραφείο Δημότη (Δημητρίου Βερνάρδου 23) τηλ.213-2050500 & 599 ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.vrilissia.gr.
Η συλλογή των αιτήσεων ξεκίνησαν τη
Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν τα έντυπα παραγγελίας αποκλειστικά σε έντυπη μορφή στο ισόγειο του Δημαρχείου στο Γραφείο Δημότη από τις 07:00 έως τις 15:00.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους παραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα έντυπα παραγγελίας το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου από τις 09:00 έως τις 13:00 στο χώρο της πρώην Ναυτικής Βάσης (είσοδος από οδό Καλιανίου).
  • Προϊόντα
  • Αλεύρι από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (Ε.Α.Σ.) Λαμίας, σκληρό ή σούπερ (αλεύρι ιδανικό για ψωμί, πίτες, τσουρέκια, μελομακάρονα γλυκά κ.α.) προς 3,5€ ανά συσκευασία των 5 κιλών συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 13%.
  • Ελληνικό αγνό μέλι εκλεκτών ποικιλιών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αρώματα και γεύσεις από τις περιοχές της Εύβοιας, της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. Το μέλι προσφέρεται σε δύο είδη. Ανθόμελο και πεύκο-ρείκι προς 7 ευρώ το κιλό τελική τιμή.
  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κλασσικής και βιολογικής καλλιέργειας από την Πελοπόννησο και ειδικότερα από επιλεγμένους ελαιώνες στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας. Θα διατίθενται συσκευασίες των 5 λίτρων προς 15,00 ευρώ η συσκευασία για το ελαιόλαδο κλασσικής καλλιέργειας και συσκευασία των 3 λίτρων προς 13,50 ευρώ η συσκευασία για το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας. Στις τιμές περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 13%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου