Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ



mpregiannis_pita2013


Το Μαρούσι γιόρτασε! Με αφορμή την πρωτοχρονιάτικη πίτα
της δημοτικής παράταξης «Μαρούσι Επιστροφή στο Μέλλον»
Το Μαρούσι γιόρτασε! Το φλουρί του 2013 έπεσε στην πόλη! Τώρα, το λόγο έχουν οι πολίτες και ιδίως η νέα γενιά, η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της δημοτικής παράταξης «Μαρούσι, Επιστροφή στο Μέλλον» και γέμισε ασφυκτικά το «Viva Beer House» με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα ήταν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, σύσσωμη η δημοτική ομάδα, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κώστας Κανελλάκης και Καλλικράτης Μανιάτης, ο πρώην δήμαρχος Χρ. Βλάχος, οι πρώην επικεφαλής του συνδυασμού κ. Πάνος Αλεξανδρής και Ηλίας Γιαννακάκος και πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης τόνισε ότι
«στόχος όλης της δημοτικής ομάδας, είναι να έρθει πιο κοντά στους πολίτες και να αφουγκραστεί την καθημερινότητά τους ώστε όλοι μαζί να συμμετάσχουν στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση μιας έξυπνης και λειτουργικής πόλης, που θα διευκολύνει τη ζωή μας κάνοντάς την καλύτερη και ποιοτικότερη. Μιας πόλης που δεν σκοπεύει να αλλάξει σελίδα, αλλά το βιβλίο ολόκληρο».
Στην εκδήλωση βραβεύτηκε, ο νεαρός επιχειρηματίας Πέτρος Σοφικίτης, σε μια κίνηση απολύτως συμβολική. ως προς τη στήριξη της δημοτικής παράταξης «Μαρούσι, Επιστροφή στο Μέλλον» στη νέα γενιά, η οποία θα πρέπει να αναδειχθεί σε κινητήριο δύναμη για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την έξοδο από την κρίση.
Ο Πέτρος Σοφικίτης είχε αναγορευθεί Φωτογράφος της Χρονιάς 2011 από την διεθνή οργάνωση Society of Weddingand Portrait Photographers, ενώ το 2006 είχε συμμετάσχει στην έκθεση «13ος Διεθνής Μήνας Φωτογραφίας», που διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας. Έχει εργαστεί δε, με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, ως φωτογράφος ορισμένων σκηνών της ταινίας «Το λιβάδι που δακρύζει» και έχει γυρίσει μια τριλογία ταινιών μικρού μήκους με τίτλο «Τριλογία του χρόνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου