Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Το πιο κρίσιμο ραντεβού της ΑΕΚ



Το πιο κρίσιμο ραντεβού της ΑΕΚ
Στο ΟΑΚΑ η ιστορία συναντά την πραγματικότητα. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της φετινής σεζόν, αφού το ματς με τον Πανθρακικό δεν έχει επιστροφή. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Αν, μάλιστα, την ίδια στιγμή ο Άρης επικρατήσει του Αστέρα, τότε θα πρέπει να γίνει μεγάλη ανατροπή στο φινάλε για να μπορέσει να μην υποβιβαστεί. Η Ένωση θα έχει νέο τεχνικό στον πάγκο της τον Τραϊανό Δέλλα, κάτι που έχει λειτουργήσει λυτρωτικά στην ψυχολογία του κόσμου και μένει να
φανεί πως θα λειτουργήσει και στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.
Απέναντι στον Πανθρακικό έχει θετική προϊστορία με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ εντός έδρας τον έχει κερδίσει δύο φορές σε ισάριθμα ματς. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει μια ακόμα επικίνδυνη αποστολή.
Έφερε εις πέρας εκείνη στο Χαριλάου πριν από δύο αγωνιστικές, πήρε τρίποντο παραμονής πριν από μια εβδομάδα απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ έχει και το μαξιλάρι ότι στο φινάλε της σεζόν υποδέχεται την Κέρκυρα. Μακριά από την έδρα του δεν είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, όμως έχει αποδείξει ότι έχει χαρακτήρα και τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου