Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

XAΛΑΝΔΡΙ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!



Επιτέλους ξυπνήστε...Το Χαλάνδρι σε κίνδυνο", φωνάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Πανταζής, προκειμένου να προστατέψει την περιοχή από «την επιδημία νυχτερινών κέντρων»...όπως ο ίδιος υποστηρίζει στην επιστολή του και προτείνει τα εξής:

1)Προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για άμεσα μέτρα
2)Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χαλανδρίου για αυστηρή αστυνόμευση
3)Παρέμβαση εισαγγελέα στην περίπτωση που Δήμος, Αστυνομία δεν λάβουν μέτρα
4)Συλλογή υπογραφών κατοίκων που μένουν στο Κέντρο
5)Συγκεντρώσεις κατοίκων στις περιοχές που υποφέρουν

 
Τι ζητά από τον Δήμαρχο

Άμεση αναστολή έκδοσης νέων αδειών για ένα χρόνο.
Δραστικός περιορισμός των τραπεζοκαθισμάτων
Έλεγχος αν στην πράξη διατηρείται ο αριθμός τραπεζοκαθισμάτων που επιτρέπει η άδεια και γερά πρόστιμα στις διαπιστωμένες υπερβάσεις
Μουσική μόνο σε κλειστούς χώρους πλήρως μονωμένους μετά τις 11.00μμ
Παράταση λειτουργίας της Ελεγχόμενη στάθμευση και το βράδυ
Αναθεώρηση και καθορισμός χρήσεων γης στο Κέντρο που θα βάλει φρένο στην υποβάθμιση της πόλης

Να σταματήσει η βιομηχανία έκδοσης άδειών λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο παραδοσιακό κέντρο του Χαλανδρίου, δηλώνει ο Νίκος Πανταζής, αποφασισμένος να προστατέψει τη περιοχή από «την επιδημία νυχτερινών κέντρων διασκέδασης» που σαρώνει την πόλη.
Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο, άλλα θα βοηθήσουμε τον Δήμο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αν δεν περιορισθεί άμεσα θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές στην πόλη.

Ο δήμαρχος, δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τα επιχειρηματικά συμφέροντα αλλά και κάποιους συμβούλους της παράταξης του που είναι υπέρ της χορήγησης αδειών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και μπαρ.
Και δεν είναι λίγοι οι πολίτες που αναρωτιούνται τι συμφέροντα έχουν αυτοί οι δημοτικοί σύμβουλοι και θέλουν να μετατρέψουν το παραδοσιακό κέντρο του Χαλανδρίου σε... «Μπαρούπολη»;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου