Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

18 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ...


samaras-xiotakisΣε 18 μήνες φυλακή με αναστολή με χρηματικό πρόστιμο 100.200 ευρώ επέβαλλε το ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο, στον δήμαρχο Κηφισιάς, Νίκο Χιωτάκη για υπόθεση αναδασωτέας έκτασης 4 στρεμμάτων, που ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo, Απόστολος Βακάκης,φέρεται να «μπάζωσε» για την κατασκευή πισίνας 700 τ.μ!

Η έκταση είχε καεί το 2007 και ο δήμαρχος Κηφισιάς είχε προχωρήσει στην αναδάσωση της περιοχής. Το δικαστήριο έκρινε ενόχους και τους δύο κατηγορούμενους(Χιωτάκη-Βακάκη) παρά την εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή του δημάρχου -που απουσίαζε από τη διαδικασία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του- με το σκεπτικό ότι δεν προέκυψε γνώση του για τις ενέργειες που έγιναν από τα συνεργεία του επιχειρηματία στο επίδικο σημείο.
Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε από το Δασαρχείο Πεντέλης και από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής Κοκκιναρά, σύμφωνα με τις οποίες παρανόμως ο επιχειρηματίας έριξε τεράστιες ποσότητες χώματος, προερχόμενου από εκσκαφές, για την κατασκευή πισίνας στη βίλα του.



http://www.makeleio.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου