Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ήλιδα - Μαρούσι - Ρόδος: η τραγωδία συνεχίζεται


Ρόδος: «μια παλιά γέφυρα, και η επιστροφή  κάτω από τη γέφυρα μέσα από το ποτάμι πάνω σε μια μπαζωμένη λωρίδα» Mια νεαρή δασκάλα έχασε τη ζωή της (όπως πέρυσι χάσαμε μια νέα κοπέλα σε μια παρόμοια πλημύρα στο Μαρούσι) και πολλές περιουσίες καταστράφηκαν.
Η αιτία πάντα ίδια, (όπως παραδέχθηκε και ο συνυπεύθυνος Περιφερειάρχης) η κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος. 
Αντί  για έργα  υποδομής, απαλλοτριώσεις, άνοιγμα των ρεμάτων  κ.λπ.,  πάει σε  σπατάλες, αυτοπροβολή, έργα βιτρίνας, ρουσφέτια, για να  διατηρούνται στην εξουσία και να προωθούνται (με το αζημίωτο;) πολεοδομικές και άλλες  παράνομες  εξυπηρετήσεις σε μεγαλοεργολάβους.

Τελικά, με τα λίγα που γνωρίζουν, οι εξαπατημένοι κάτοικοι  του Άγιου Θωμά και κυρίως  οι κάτοικοι της Ήλιδας  (με τους οποίους μαζί διασώσαμε  8 στρέμματα πρασίνου της περιοχής) καταγγέλλουν ότι  η ομάδα Πατούλη τους έχει πλήρως  εγκαταλείψει.

Μια ομάδα Πατούλη η οποία :

- Αντί να διεκδικήσει τα 80 στρέμματα κοινοχρήστων χώρων που οφείλουν στον Δήμο, να ολοκληρώσει  την επέκταση του Δημοτικού Σχολείου  και την απαλλοτρίωση  και κατασκευή του εκεί  νομοθετημένου  Γυμνασίου  της περιοχής,  να καθαρίσει τα ρέματα και πολλά άλλα
- Ονομάζει  «Μέγα Χορηγό» του Δήμου αυτόν που θησαυρίζει  με το αυθαίρετο   ΜΩΛΛ και που έχει δημιουργήσει  εκτός των άλλων και  μια  τραγική κυκλοφοριακή  κατάσταση στην περιοχή  τους,
Ενώ στην ίδια γειτονιά το εκεί ρέμα, μπαζωμένος σκουπιδότοπος, έχει μετατραπεί  σε χώρο στάθμευσης των παράνομων κτιρίων που νοικιάζει η Αγγελοπούλου στην SIEMENS!!!
Ξεσπάθωσαν και οι εργαζόμενοι  στο Δήμο  κατά της  ομάδας Πατούλη και καταγγέλλουν πλέον δημόσια  ότι  ο  Δήμος είναι γεμάτος από  συγγενείς  και φίλους  των δημοτικών συμβούλων οι οποίοι τελικά   θα είναι  και  οι μόνοι που πιθανόν  θα παραμείνουν (αν επανεκλεγεί  η ομάδα Πατούλη)  μετά τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου  στο Δήμο.
Παρά την προσπάθεια της  ομάδας Πατούλη  και της κομματικής δήθεν αντιπολίτευσης (με τα μεγάλα λόγια) να στρέψουν τους εργαζόμενους εναντίον  μας, αυτοί τελικά κατάλαβαν ότι  εμείς μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας, με θέσεις, και ότι δεν προσπαθήσαμε ποτέ να τους εξαπατήσουμε με ψέματα,
Αντιλαμβανόμενοι έστω  και αργά   
· ότι  τόσα χρόνια  για να κερδίζουν βρώμικα τις εκλογές, τους διόριζαν  συμβασιούχους - αιχμαλώτους για να τους «κρατάνε»
· Και τώρα καταγγέλλουν δημόσια ότι η Διοίκηση θέλει πιο φτηνή στρατιά  ψηφοφόρων – εξαπατημένων, εξαθλιωμένων δούλων - συμβασιούχων μέσω ενός νέου μηχανισμού, για να συνεχίζουν να παίζουν παιχνίδι στην  πλάτη των δημοτών
 Άλλωστε  σε δύο μήνες δικάζεται δημοτικός σύμβουλος του Πατούλη ο οποίος, όταν σταματήσαμε την Ομάδα Πατούλη για να μην πάρουν (λες και είναι φασόλια) άλλα 200 εκ. ευρώ δάνειο για να τα πληρώνουν (μόλις φύγει  ο  Πατούλης) οι κάτοικοι....μέσω των Δημοτικών Τελών, μέσα στο Δημοτικό  Συμβούλιο, σε μια  καλοστημένη  διαδικασία, προσπάθησαν να μετατρέψει  τους εργαζόμενους  σε όχλο  και  τους  παρότρυνε με το γνωστό  «εμείς σας τον παραδίδουμε και εσείς  φάτε τον»!
Αυτή είναι η Τοπική Αυτοδιοίκησή τους σήμερα: Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, συνυπεύθυνα κόμματα  που χρεοκόπησαν την  χώρα  και από πίσω  ΑΥΤΟΙ  που τους στηρίζουν για να προωθήσουν  τα δικά  τους συμφέροντα.
Όμως τα κορίτσια που πνίγηκαν  από τα  μπαζωμένα ρέματα (που μπορεί να ήταν δικά μας παιδιά) ποιος θα τα φέρει πίσω;

Δορύλαος   Κλαπάκης 
Συνδυασμός  
ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ  

1 σχόλιο:

  1. μπραβο στον κο Κλαπακη αλλοι 5-6 τετοιοι χρειαζονται μπας κ μας αφησει ησυχους η δημαρχια του ραβε -ξηλωνε, των φιλων ,συγγενων κ ψηφοφορων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή