Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Κηφισιά - Διάθεση προϊόντων από Έλληνες παραγωγούς σε ανταγωνιστικές τιμές

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Κηφισιάς «Μένανδρος ΑΕ» Βασίλη Ξυπολυτά και την διευθύνουσα σύμβουλο, Μιμή Μπούρα, διοργανώνουν το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, με τη συμμετοχή Ελλήνων Παραγωγών, διανομή προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή και ποιότητα.
Ενδεικτικά θα διανεμηθούν: Πατάτες, ρύζι, ελιές, μέλι, αλεύρι, ζυμαρικά, καρποί, τυροκομικά και άλλα βασικά είδη διατροφής
Σκοπός αυτής της δράσης είναι, να επωφεληθούν οι πολίτες του Δήμου μας από την προσφορά Ελληνικών προϊόντων σε πολύ καλές τιμές αλλά και να βοηθήσουμε τις ευπαθείς ομάδες, αφού εξασφαλίσαμε ότι το 2% επί των παραγγελιών θα δοθεί σε προϊόντα στην «Κοινωνική Μέριμνα» για να ενισχυθεί το κοινωνικό έργο του Δήμου Κηφισιάς.
Ταυτόχρονα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την
καλύτερη οργάνωση της διαδικασίας  προχωρήσαμε στην εφαρμογή ηλεκτρονικής παραγγελίας μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας www.marketkifissias.gr.
Εκεί μπορείτε να υποβάλλετε τις παραγγελίες σας έως και τις 17/01/2013 και με το ειδικό κουπόνι που θα εκτυπώσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας την ημέρα της διανομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου