Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Κηφισιά - Η στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη συνεχίζεται...

logo_koinoniki_merimna_sos
Ενόψει των εορτών του Πάσχα, οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Κηφισιάς οργανώνουν δράσεις για τη συλλογή τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας που θα προσφερθούν στις οικογένειες που στηρίζονται από αυτές.
Το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 και ώρα 10:30-15:00 θα ξεκινήσει ανταλλακτικό bazzar στο κέντρο της  Κηφισιάς στην οδό Λεβίδου & Κασσαβέτη με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την προσπάθεια που γίνεται και να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προσφέρουν την βοήθειά τους. Λαμπάδες, βιβλία και κάρτες θα βρίσκονται στη διάθεση σας. Το ανταλλακτικό bazzar θα συνεχίσει το επόμενο Σάββατο 12 Απριλίου 2014 έως και την Μ.Τετάρτη 16 Απριλίου 2014
Επιπλέον, την Κυριακή 13 Απριλίου 2014  από τις 10.00 το πρωί έως και τις 16.00 το μεσημέρι θα βρισκόμαστε στα Σούπερ Μάρκετ της Κηφισιάς και σας καλούμε όλους να μας βοηθήστε ώστε να μπορέσουμε
να εξυπηρετήσουμε τις 200 οικογένειες που επωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα 200 άτομα του Κοινωνικού Συσσιτίου.
Η προσπάθεια είναι συλλογική και όλοι μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή σε οποιονδήποτε βαθμό και με όποιο τρόπο μπορούν. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε βοήθεια και προσφορά μπορεί να κάνει τη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας καλύτερη.
Για τις Κοινωνικές Δομές Κηφισιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου