Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Τουρνουά 3x3 στο Χαλάνδρι στη μνήμη του Φίλιππου Συρίγου

Μία αξιόλογη εκδήλωση μπάσκετ 3x3 στη μνήμη του δημοσιογράφου Φίλιππου Συρίγου θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 31 Μαϊου και 1 Ιουνίου σε έξι γήπεδα του Δήμου Χαλανδρίου με την συμμετοχή ερασιτεχνών αθλητών από επτά ετών και πάνω.

Οι εγγραφές όπως ανακοινώθηκε στην συνέντευξη τύπου που έγινε είναι ως τις 27 του μήνα. Το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει δυο γκρουπ ομάδων με τους πρώτους να συνεχίζουν με νοκ άουτ αναμετρήσεις. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 4 τέσσερις παίκτες (τρεις βασικοί και ένας αναπληρωματικός) και θα παίξει μίνιμουμ τρεις αγώνες με τη διάρκεια του αγώνα να είναι τα δέκα λεπτά ενώ μπορεί να κερδίζει ανεξάρτητα χρόνου η ομάδα που θα φτάνει τους 21 πόντους.


Καλωδιακό κανάλι θα μεταδώσει τα παιχνίδια των ημιτελικών, τον τελικό και την τελετή απονομών την Κυριακή 1 Ιουνίου. Να σημειωθεί ότι στην συνέντευξη τύπου μίλησαν ο δημοσιογράφος Γιώργος Συρίγος και διευθυντικά στελέχη εταιρίας επικοινωνίας, ενώ έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο πρόεδρος
του ΕΣΑΚΕ, Παναγιώτης Χαλαβατζάκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών, Παναγιώτης Γιαννάκης, και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων καλαθοσφαιριστών, Μανώλης Παπαμακάριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου