Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Δήμος Ηρακλείου - Δωρεάν Αιματολογικές και Καρδιολογικές Εξετάσεις


logo_irakleio2013

Πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες με τη συνεργασία της Ιατρικής Σχολής Αθηνών
 Δωρεάν Αιματολογικές και Καρδιολογικές Εξετάσεις για τις ευπαθείς ομάδες από 40 ετών.
Ο Δήμος Ηρακλείου, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός ΑΠΟΣΤΟΛΗ, στα πλαίσια του Παραρτήματος του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο Δήμο Ηρακλείου, συνεχίζουν το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής που υλοποιούν συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12 Μαΐου 2014 με δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις για συμπολίτες άνω των 40 ετών που
ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, κατόπιν των εξετάσεων, καλούνται να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο με το ιστορικό τους για την προδιάθεση που έχουν σε καρδιαγγειακά νοσήματα όπως η υπερλιπιδαιμία, η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, το άγχος και η κατάθλιψη.
Το πρόγραμμα συντονίζεται από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικότερα από το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής σε συνεργασία με την Α’ Καρδιολογική Κλινική.
Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένη ομάδα γιατρών και επιστημόνων και θα λάβουν χώρα στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Παπαϊωάννου 15-17) από τις 8.00πμ έως τις 3μμ.
Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα των δωρεάν ιατρικών εξετάσεων παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή και να κλείσουν σχετικό ραντεβού, επικοινωνώντας με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου στα τηλ. 210-2835945, 210-2826924.
ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου