Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Δήμος Χαλανδρίου - Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς


 
Στις 20 Ιουνίου ξεκινούν οι αιτήσεις για εγγραφή στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Χαλανδρίου για το επόμενο εκπαιδευτικό έτος  που θα διαρκέσουν έως και τις 4 Ιουλίου.

Στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου γίνονται δεκτά παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1/01/2010 έως 28/02/2012.


 Αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται από γονείς και κηδεμόνες που κατοικούν στα Διοικητικά όρια του Δήμου Χαλανδρίου. Σημειώνουμε πως στο Δήμο λειτουργούν τέσσερις σταθμοί στις οδούς: Ηρ. Αττικού 39, Κάλβου 16, Κνωσσού & Ακαρνανίας, Κίρκης & Μίνωος 8 ενώ αναμένεται να λειτουργήσουν άλλοι δύο στις οδούς Πρωτέος 20 και Γαλήνης 50. 

Στην περίπτωση που οι αιτήσεις για εγγραφή νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς θα είναι

περισσότερες από τις κενές θέσεις, τότε αυτές θα αξιολογηθούν από την ορισθείσα επιτροπή βάσει των κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων των οικογενειών και θα εγκριθούν τελικώς από το Δημοτικό Συμβούλιο, θα εγγράφονται με σειρά προτεραιότητας τα νήπια των ασθενέστερων κοινωνικοοικονομικά οικογενειών.

 Αιτήσεις εκπρόθεσμες ή με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα εξετάζονται στην Α΄ επιλογή. Για την εγγραφή νηπίου σε Παιδικούς Σταθμούς λαμβάνεται υπόψη η διεύθυνση της κατοικίας του γονέα ώστε η κατανομή των παιδιών στους Παιδικούς σταθμούς να γίνει χωροταξικά. Νήπια ηλικίας 5-6 ετών εγγράφονται στα Δημόσια Νηπιαγωγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου