Γραφτείτε στη Mailing List του Μαρουσιώτικου

Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Eπανεξελέγη πρόεδρος του Δ.Σ ο Επαμεινώνδας Γαρδέλης


Με ενισχυμένη πλειοψηφία εξελέγη το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, μετά την ανταπόκριση των μελών του στο ενωτικό κάλεσμα συνεργασίας και συναίνεσης που απηύθυνε προς όφελος της πόλης και των πολιτών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ Γιώργος Πατούλης,


Με εισήγηση του Δημάρχου Αμαρουσίου, ο κ Επαμεινώνδας Γαρδέλης επανεξελέγη Πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.
Επί 39 ψηφισάντων, 36 ψήφισαν υπέρ, 3 λευκό, ενώ απών από την ψηφοφορία ήταν ο συνδυασμός «Για ένα νέο Μαρούσι.»
Υπέρ ψήφισαν η πλειοψηφούσα παράταξη «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη», η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας «Ενότητα Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι» με επικεφαλής τον κ. Ελευθέριο Μαγιάκη και από την ελάσσονα μειοψηφία ο συνδυασμός «Μαρούσι η πόλη μας» με επικεφαλής τον κ. Κωνσταντίνο Βλάχο.
Οι συνδυασμοί «Λαϊκή Συσπείρωση» και Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση

«Εκτός των Τειχών» για πολιτικούς λόγους ψήφισαν λευκό.

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εξελέγη ο κος Δημήτρης Κουτσουβέλης,μετά από πρόταση του συνδυασμού «Ενότητα Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι» με ψήφους 36 υπέρ και 3 λευκό.
  Στη θέση του Γραμματέα του Δ.Σ. εξελέγη ο κ Γιάννης Κορομπίλης, ο  οποιος προτάθηκε από το συνδυασμό της ελάσσονος μειοψηφίας «Μαρούσι, η πόλη μας».
Στη ειδική συνεδρίαση, το Σώμα εξέλεξε επίσης τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής, καθώς και τους εκπροσώπους του Δήμου Αμαρουσίου στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Αττικής.


Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν:
Τακτικά μέλη: Αθανάσιος Βελής ,Ελένη Βλάχου Σταματάκη , Νικόλαος Κάβαλλος ,Δημήτρης Καρλαύτης ,Ευθύμιος Τσίγκας , Ελευθέριος Μαγιάκης , Σπυρίδων Βλάχος , Μαρία Καρλατήρα.


Αναπληρωματικά μέλη: Βασίλης Κόκκαλης , Αθανάσιος Βλαχοπιώτης , Μιχάλης Παπαδόπουλος ,Ηλίας Γιαννακάκος ,Αθανάσιος Φωτόπουλος.


Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν:
Τακτικά μέλη: Ευάγγελος Κάβαλλος ,Ελένη Καλαντζάκη- Λέκκα ,Νικόλαος Πέππας , Κων/νος Ρώτας , Κατερίνα Φραγκάκη , Μαίρη Διακολιού/ Παναγιώτης Σαγρής , Αθανάσιος Φωτόπουλος.
Αναπληρωματικά μέλη: Γεώργιος Ζήκος , Πέτρος Κόνιαρης , Κων/νος Αντωνόπουλος ,Πέτρος Κούκουζας , Μαίρη Καρανάσιου.


Για την Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Αττικής εξελέγησαν οι εκπρόσωποι:
Ως τακτικά μέλη από την πλευρά της πλειοψηφούσας παράταξης ο Δημήτριος Καρλαύτης και ο Σπύρος Σταθούλης και ως αναπληρωματικό μέλος ο Ευάγγελος Κάβαλλος.
Από την πλευρά της μειοψηφίας ως τακτικά μέλη εξελέγησαν ο Ελευθέριος Μαγιάκης και ο Κων/νος Βλάχος και ως αναπληρωματικό μέλος Πέτρος Κούκουζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου