Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Δήμος Χαλανδρίου: Στις 23 Μαρτίου ξεκινάει το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης (Κ.Ι.Φ.Α.)

www.Marousiotiko.gr
Στις 23 Μαρτίου 2015 θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στο Χαλάνδρι το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Κ.Ι.Φ.Α.).

Παρέχει ΔΩΡΕΑΝ πρωτοβάθμια ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους πολίτες που έχουν ανάγκη, ανασφάλιστους, άπορους, άνεργους, χωρίς καμία διάκριση.

Η λειτουργία του Κ.Ι.Φ.Α. στηρίζεται σε εθελοντική προσφορά όλων των συντελεστών λειτουργίας του, ιατρών, νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων, πολιτών, με βάση την αρχή της αλληλεγγύης και της αμοιβαίας προσφοράς.


Για τις ανάγκες του Κ.Ι.Φ.Α. απευθυνόμαστε:


- σε όλους τους φαρμακοποιούς που θα ήθελαν να προσφέρουν ιατροφαρμακευτικό υλικό ή και να βοηθήσουν στη λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου.
- σε όλους τους γιατρούς που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή είτε στο Κοινωνικό Ιατρείο είτε στο χώρο εργασίας τους.
- σε Διαγνωστικά Κέντρα του Χαλανδρίου και της ευρύτερης περιοχής, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στη προσπάθεια αυτή.
- σε επαγγελματίες που επιθυμούν να συμβάλουν, ιδιαίτερα για τον εξοπλισμό του χώρου με είδη γραφείου, γραφική ύλη, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, παιδαγωγικό υλικό, ιατρικό εξοπλισμό κλπ.

Όσοι και όσες θέλετε συμβάλετε στη στελέχωση του Κ.Ι.Φ.Α. Χαλανδρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: kifa.xal@gmail.com.

Το Κ.Ι.Φ.Α. Χαλανδρίου φιλοξενείται στο χώρο του Σ.Κ.Ε.Π.Ι. Χαλανδρίου, Αισχύλου 28 - απέναντι από τη Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου.

΄Ωρες λειτουργίας 17.00-20.00 Δευτέρα έως Παρασκευή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου