Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΑΡΣΕΝΗ-ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Βούλα) : Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ όλης της κοινωνικής ύλης από την Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δημου Βριλησσιων κ υποψήφια δημοτική σύμβουλο


Οι λέξεις 'Αλληλεγγύη' και 'εθελοντισμός' είναι στάση ζωής για μένα..
Για μένα αυτές οι έννοιες δεν είναι σύνθημα.
Είναι αλληλένδετες  και δηλώνουν  ανθρωπιά, στάση και τρόπο ζωής, πολιτισμό και εξέλιξη , ανιδιοτελή προσφορά ανεξάρτητα από κοινωνικές και οικονομικές διακρίσεις.
Αλληλεγγύη δεν έχει ανάγκη μόνο ο φτωχός..Έχουμε ανάγκη όλοι μας.
Μέσα από τον εθελοντισμό και την Αλληλεγγύη διαπιστώνεις ό,τι κοινωνικοποιείσαι, μαθαίνεις να συμβιώνεις  αρμονικά, αποβάλλοντας τον ατομισμό και τον εγωισμό σου, καθώς προσφέρεις αφιλοκερδώς στον συνάνθρωπο ό,τι μπορείς. Δεν νομίζω να υπάρχουν καλούπια στο είδος της προσφοράς και στην ποιότητα.
Παραλάβαμε έναν παροπλισμένο Κοινωνικό Οργανισμό με τεράστιες δυνατότητες. Τις αναδείξαμε και τις προσφέρουμε στον  κάθε πολίτη κάθε κοινωνικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Η Βούλα Αρσένη, είναι ένας φωτισμένος άνθρωπος, που έχει ταχθεί στην υπηρεσία του συνόλου, μέσα από αλληλέγγυες δράσεις
    που αποσκοπούν στην καλυτέρευση της ζωής όλων των πολιτών. Ακούραστη, χαμογελαστή, προσιτή κι ευγενική, έχει προσφέρει με ανιδιοτέλεια σε θέματα που άπτονται της κοινής μας μοίρας. Είναι ένας αυθεντικός Άνθρωπος με ενσυναίσθηση και μεγαλείο ψυχής! Εύχομαι από καρδιάς, να της δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει το έργο της! Προσωπικά, είμαι ευγνώμων που τα Βριλήσσια είναι και δική μου πόλη!
    Καλή επιτυχία Βούλα!

    Μαίρη Παναγιωτακοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή