Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Γιάννης Αγγελάκας το Σάββατο στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Θα παρουσιάσει και μέρος της καινούριας του δουλειάς

Ο Γιάννης Αγγελάκας με την παρέα του, το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το νέο μέλος του σχήματος Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα, εμφανίζονται το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στο Ευριπίδειο Θέατρο Χαλανδρίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς!

Αυτήν την εποχή η ομάδα βρίσκεται στο studio καθημερινά, ηχογραφεί καινούργια τραγούδια για το καινούργιο album που προβλέπεται να κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς και προετοιμάζεται για τις συναυλίες που θα δώσει σε ολόκληρη την Ελλάδα.

«...Έχει διαμορφωθεί ένας καινούριος ήχος, μερικά νέα κομμάτια, καινούριες αγωνίες...», όπως λέει ο ίδιος ο Γιάννης Αγγελάκας.

Μέρος αυτής της δουλειάς θα μας παρουσιάσουν και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου!

Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Mε χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, καταφέρνει να μας

συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του και να απογειώσει τη διάθεση μας σε ένα «αιρετικό» παραλήρημα.

O Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους Εν Πλω το 1985, ένα συγκρότημα-σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album*. Με το Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους Επισκέπτες, μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής. Ο Χρήστος Χαρμπίλας, παλιός συνεργάτης με τον Γιάννη Αγγελάκα, έχει συμμετάσχει και στους Επισκέπτες και στους Λύκους.

Εισιτήρια:
Τιμή εισιτηρίου 13ε (προπώληση - ταμείο)
Εκπτωτικό εισιτήριο (Άνεργοι ΟΑΕΔ - Φοιτητές) 10ε

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:00
Τιμή Εισιτηρίου : 13 ευρώ, φοιτητικό : 10 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου