Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Αυθαίρετο το The Mall, και λοιπόν;


Την αμετάκλητη απόφαση του ΣτΕ ανακοίνωσε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου η δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Κατερίνα Ψάλτη, η οποία ήταν η δικηγόρος που εκδίκασε την προσφυγή Κλαπάκη ενώπιον του ΣτΕ και μπράβο της. Και να τι γράφει η εφημρίδα Αμαρύσια για το θέμα:

«Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε το γεγονός ότι, με εξαίρεση κάποια χειροκροτήματα από μερίδα του κοινού, κανείς από το Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε από την διοίκηση ούτε από τις παρατάξεις της μειοψηφίας, δεν σχολίασε το γεγονός και τα λεγόμενα της κ. Ψάλτη (σ.σ. ο δήμαρχος εκείνη τη στιγμή δεν παρίστατο στην συνεδρίαση).»

Για να δείτε ποιοι κυβερνούν το Μαρούσι! 

Εφόσον το κτίσμα αυτό είναι αυθαίρετο σύμφωνα με το ΣτΕ, δεν θα πρέπει να καταβληθεί κάποιο τίμημα για την παράνομη ύπαρξή του; Ο κύριος Πατούλης, γκρέμισε τέσσερα αυθαίρετα κτίσματα-κοτέτσια του κ. Τζανίκου τον πρώτο χρόνο της θητείας του. Ας πούμε ότι αυτό δεν γκρεμίζεται, δεν θα έπρεπε να ζητηθεί κάποια αποζημίωση; Ούτε που το σχολίασαν οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός, γράφει ο Τύπος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου