Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δημήτρης Στεργίου: “Νικητές είμαστε όλοι”


 
Μια ακόμα θητεία εξασφάλισε ο νυν Δήμαρχος Πεντέλης, κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης καθώς επικράτησε στον δεύτερο γύρο επί του κ. Μανώλη Γραφάκου.


Ανακοίνωση του νικητή των εκλογών


“Η «Δημοτική Συμμαχία» και ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ευχαριστούν τους Μελισσιώτες, τους Νεοπεντελιώτες και Πεντελιώτες για την ισχυρή εντολή διακυβέρνησης του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης την

επόμενη πενταετία, στο Συνδυασμό και στο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, με ποσοστό 54,56% (73,8%ΠΕΝΤΕΛΗ, 59,89% Ν.ΠΕΝΤΕΛΗ και 47,6%, ΜΕΛΙΣΣΙΑ) έναντι του ποσού 45,33 της μείζονος  μειοψηφίας.
Για την αμέριστη αυτή στήριξη και εμπιστοσύνη Σας, Σας ευχαριστούμε και σας δηλώνουμε ότι «δεν κάνατε λάθος»!.
Με βάση τις αρχές της Καθαρότητας και Ανθρωπιάς, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την πόλη και τους κατοίκους της, με αισθήματα Ευθύνης, Εργατικότητας, Αλληλεγγύης.
Η νέα διοίκηση από 1η Σεπτέμβρη 2014, θα συνεχίσει να είναι και πάλι η διοίκηση της Νομιμότητας, της Διαφάνειας, της Προσφοράς προς τον πολίτη...Θα είναι η διοίκηση όλων των κατοίκων-δημοτών του Δήμου μας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Για όσους μας ψήφισαν μα και για όσους δεν μας ψήφισαν, ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!”

 
Γιορτή την Παρασκευή
Η νικητήρια γιορτή του Συνδυασμού θα γίνει την Παρασκευή 30/5 ώρα 20:00 στην Πλατεία Αγ.Γεωργίου Μελισσίων

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλώ αν υπάρχουν στοιχεία βγάλτε δημοτικούς σύμβουλους απο όλους τους δήμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή