Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ανανεώνεται για τη νέα δημοτική περίοδο η θητεία του Γενικού και του Ιδιαίτερου Γραμματέα του Δήμου

Στις θέσεις του Γενικού Γραμματέα και Ιδιαίτερου Γραμματέα του Δήμου Αμαρουσίου παραμένουν ο Μιχάλης Χρηστάκης και ο Μιχάλης Μπάρλας, αντίστοιχα, με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, για ανανέωση της θητείας τους και για τη δημοτική περίοδο 2011-2014.


Ο Μιχάλης Χρηστάκης διατελεί από το 2007 Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εξειδικευτεί στα ευρωπαϊκά θέματα και στις διεθνείς σχέσεις στο University of Reading στην Αγγλία (Masters). 


Είναι ειδικός επιστήμονας στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) του υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος σε σειρά υπουργείων....
Έχει αναπτύξει σημαντική ερευνητική δραστηριότητα και υπήρξε επιστημονικός συντονιστής σε πλήθος κοινοτικών προγραμμάτων.
Διαθέτει σημαντική διδακτική δραστηριότητα στην ανώτατη και ανώτερη εκπαίδευση με αντικείμενο τις ευρωπαϊκές πολιτικές και τα οικονομικά θέματα.


Ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου έχει υπό την ευθύνη του τη διοίκηση του προσωπικού του δήμου, το συντονισμό και την οργάνωση των υπηρεσιών, την έκδοση των απαραίτητων διαδικασιών λειτουργίας του Δήμου και εκείνων του συστήματος ποιότητας, το συντονισμό και την εποπτεία όλων των θεμάτων που αφορούν σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, καθώς και τα θέματα διεθνών σχέσεων του Δήμου.



Ο Ιδιαίτερος Γραμματέας, Μιχάλης Μπάρλας, είναι κάτοικος Αμαρουσίου από το 1976.
Διετέλεσε ανώτατο διευθυντικό στέλεχος στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και ολοκλήρωσε την επαγγελματική σταδιοδρομία του με το βαθμό του Διευθυντή.
Στην ενασχόλησή του με τα κοινά περιλαμβάνεται έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση.

Υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου της Βουλής, Αθανασίου Τσαλδάρη.
Διετέλεσε διευθυντής στο γραφείο του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου