Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Στον «αέρα» οι μέχρι σήμερα αποφάσεις του Σώματος


Η Περιφέρεια δικαίωσε την ένσταση του Δορύλαου Κλαπάκη κατά του κύρους της εκλογής αντιπροέδρου και γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και έτσι η διαδικασία θα επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή. Στον «αέρα» οι μέχρι σήμερα αποφάσεις του Σώματος
Η Περιφέρεια δέχθηκε τους ισχυρισμούς τού επικεφαλής της παράταξης ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, ότι η εκλογή των μελών του αντιπροέδρου (είχε προταθεί ο Κώστας Ρώτας από τη μείζονα μειοψηφία και τελικά ψηφίστηκε ο επικεφαλής της Ηλίας Γιαννακάκος) και γραμματέα (είχε προταθεί η Γαλάτεια Κλαπάκη από τον συνδυασμό ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ και τελικά εκλέχθηκε ο Βασίλης Κόκκαλης από την πλειοψηφία) είναι άκυρη, επομένως η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί.
Η απόφαση επανάληψης της διαδικασίας δημιουργεί και άμεσες πολιτικές παρενέργειες στη λειτουργία του Σώματος, επειδή, πλέον, τίθεται εύλογα θέμα ακύρωσης όλων των μέχρι σήμερα αποφάσεων που έχει λάβει αυτό στις δύο, μέχρι σήμερα, συνεδριάσεις του.
Στην πρόσκληση που έφτασε στα χέρια των μελών του Σώματος για επανάληψη της διαδικασίας την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30, αναφέρονται τα εξής:
«Κατόπιν των υπ' αρ. 1291/720/2011 και 1289/718/2011 αποφάσεων του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με τις οποίες ακυρώθηκαν αντίστοιχα τα υπ'αρ. 1/2011 και 2/2011 Πρακτικά Εκλογής Μελών Προεδρείου ως προς την εκλογή Αντιπροέδρου και Γραμματέα, καλείσθε σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 64 παρ. 6 του Ν. 3852/2010, όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι) στις 6-2-2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ., προκειμένου να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 64 του Ν. 3852/2010 εκλογή με μυστική ψηφοφορία των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου (Αντιπροέδρου και Γραμματέα)».


4 σχόλια:

  1. Και ο Δήμαρχος μας τρέχει στους αγώνες των <> γιατρών μας......


    Δημήτρης- Παράδεισος Αμαρουσίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. afou exei kameres -kanalia k dimosiotita , na min paei .....

    Nikoleta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ''BIG BROTHER'';

    Μαρία-- Κοκκινιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά μην τα παραλέτε !!!

    Τον αδικείται!!

    επειδή εμφανίζεται συχνά -πυκνά δεν σημαίνει κάτι !!!
    Έχει κάνει πολλά για την πόλη μας κ θα κάνει πολλά περισσότερα !!!

    Παναγιώτης -περιπτεράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή