Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Το πρώτο λάθος της Φερνάντα...Η 23χρονη επόπτρια από την Βραζιλία, Φερνάντα Κολόμπο Ουλιάνα, που έχει τρελάνει τους ποδοσφαιρόφιλους και ιδιαίτερα εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να την δουν από κοντά,  έδωσε το παρών στον Κυριακάτικο αγώνα του κυπέλλου Βραζιλίας μεταξύ Ατλέτικο Μινέιρο και Κρουζέιρο και από ότι φαίνεται δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά.
Η πανέμορφη επόπτρια στέρησε τη δυνατότητα στην Κρουζέιρο να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το 2-1, καθώς έβγαινε στην κόντρα για την ισοφάριση, αλλά η Ουλιάνα υπέδειξε τον επιθετικό των φιλοξενούμενων σε θέση οφσάιντ.
O τεχνικός διευθυντής της Κρουζέιρο δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Η επόπτρια είναι όμορφη, αλλά δεν είναι έτοιμη ακόμα για αυτό το επίπεδο. Οι οπαδοί φώναζαν και εκείνη τα πήγαινε όλο και χειρότερα. Είναι όμορφη αλλά πρέπει να είσαι καλός στην δουλειά σου. Θα έπρεπε να πάει να ποζάρει για το Playboy.»
Δείτε το βίντεο...


Έρχεται το νέο Facebook !!! Εγγραφείτε Δ Ω Ρ Ε Α Ν και κερδίστε μετοχές του νέου social media που θα σας αποφέρουν παθητικό εισόδημα με δύο τρόπους:

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για δωρεάν εγγραφή 

https://www.globallshare.com/en/1182141.html Πηγή βίντεο youtube Parceiro QBU
Πηγή pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου