Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Χαλάνδρι: Πρόγραμμα Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών - Εκλογικά Τμήματα - Πληροφορίες


Πρόγραμμα Δημοτικών Εκλογών 2014 
Πρόγραμμα Περιφερειακών Εκλογών 2014
Εκλογικά Τμήματα Χαλανδρίου

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


- Την Κυριακή 18 Μαΐου 2014, από τις 07.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα, ψηφίζουμε για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές. 
  - Ψηφίζουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες που είμαστε εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου και δεν έχουμε στερηθεί το δικαίωμα του "εκλέγειν".  

- Ψηφίζουμε όσοι έχουμε γεννηθεί το 1996 ακόμα κι αν δεν έχουμε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας μας.  

- Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.
- Δεν ισχύει στις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές, ο θεσμός του Ετεροδημότη Εκλογέα και συνεπώς όλοι οι Εκλογείς μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μόνο στο Δήμο, στους εκλογικούς καταλόγους του οποίου είναι εγγεγραμμένοι.
 
- Για να ψηφίσουμε, χρειαζόμαστε είτε την αστυνομική μας ταυτότητα, είτε το διαβατήριο, είτε την άδεια οδήγησης, είτε το βιβλιάριο υγείας.
 
- Όσοι, εκ παραδρομής, δε συμπεριλαμβανόμαστε στους εκλογικούς καταλόγους, μπορούμε να ψηφίσουμε σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα του Δήμου, στον οποίο είμαστε εγγεγραμμένοι, αρκεί να πάρουμε την ημέρα των Εκλογών από το Δήμο που είμαστε εγγεγραμμένοι, πιστοποιητικό εγγραφής στα Δημοτολόγια ή τα Μητρώα Αρρένων με την ένδειξη «ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 18ης Μαΐου 2014 και 25ης Μαΐου 2014».
 
- Για τις Δημοτικές Εκλογές, ο αριθμός των σταυρών που μπορούμε να βάλουμε αναγράφεται πάνω στο ψηφοδέλτιο που θα μας δοθεί.
 
- Για τις Περιφερειακές Εκλογές, ψηφίζουμε μόνο για τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητάς μας. Οι σταυροί για τον Βόρειο Τομέα της Αττικής  κυμαίνονται από 1 έως 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου