Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

«Family Weekend» το Σαββατοκύριακο στις κεντρικές πλατείες του Αμαρουσίου


Πλούσια  ψυχαγωγικά και βιωματικά δρώμενα  θα εξελιχθούν το Σάββατο 1 & την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, από τις 09:00 το πρωί, στους πεζόδρομους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου και τις κεντρικές πλατείες της πόλης του Αμαρουσίου.     

Στις εκδηλώσεις με τίτλο:«Family Weekend», παιδιά κάθε ηλικίας και οι οικογένειες τους θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, συμμετέχοντας σε μία ποικιλία από events που διοργανώνουν ο Δήμος Αμαρουσίου & ο Εμπορικός Σύλλογος, στο πλαίσιο των επτά ανοικτών Κυριακών των

εμπορικών καταστημάτων και μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση «Λευκή Νύχτα».
Ενδεικτικά μεταξύ των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν αναφέρουμε: γνωριμία και βόλτες με τα άλογα της ελληνικής εταιρείας θεραπευτικής ιππασίας, show ηρώων των μικρών φίλων, όπως ο «Μπόμπ ο Σφουγγαράκης», η «Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια» με τη συνεργασία του Nickelodeon, Παράσταση Καραγκιόζη από τον Άθω Δανέλλη, κατασκευές αερομοντελισμού από τους Προσκόπους Αμαρουσίου, παιχνίδια με φουσκωτά, Ευρωπαϊκοί και Λάτιν  χοροί από τη Σχολή Χορού Latina Loca, ζωντανή μουσική από την Κρήτη, με κεράσματα και δωρεάν διανομές γλυκυσμάτων από τα καταστήματα της πόλης.
Επίσης δράσεις όπως: η συγκέντρωση παιχνιδιών και σχολικών ειδών, παιχνιδιών και άλλων ειδών, με τη συνεργασία του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα».
Επίσης το διήμερο στον μικρό παιδότοπο που θα στηθεί στην πλατεία Αγίας Λαύρας και επί των οδών Σαλαμίνος και Μητροπόλεως οι μικροί φίλοι θα διασκεδάσουν:                                                                                                                                           ►Στην άτυπη πίστα χορού με φωτορυθμικά, όπου με μουσική υπόκρουση γνωστών παιδικών τραγουδιών θα δοθεί μια χαρούμενη νότα και διάθεση χορού για μικρούς και μεγάλους,
από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ.                                                                                                                                                   
►Photo booth: Ειδικά διαμορφωμένος φωτογραφικός θάλαμος για φωτογραφίες της στιγμής με αγαπημένους ήρωες επιλογής. (χρέωση 2 ευρώ ανά φωτογραφία παιδική).                         
►Μπαλονοκατασκευές για παιδιά: Μία ελκυστική δραστηριότητα για παιδιά από 2 έως 10 ετών από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ.                                                                              
►Face painting: Από επαγγελματίες του χώρου βάψιμο παιδικών προσώπων με οικολογικά χρώματα  από τις 11:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι.                                                                                       
►Buffet / δωράκια / μπαλόνια: Στήσιμο μικρού buffet με κάποια μικρά εδέσματα / snack για τα παιδιά, καθώς και χυμός. Επίσης διάθεση σακούλας με δωράκι για τα παιδιά, που θα εσωκλείονται φυλλάδια και κάρτες όλων των συντελεστών του χώρου με εκπτωτικά κουπόνια και μπαλονάκι με stick για τους πολύ μικρούς φίλους.            
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στο μήνυμά του σημειώνει:                               
«Στο λειτουργικά και αισθητικά αναβαθμισμένο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο, στη σύγχρονη και όμορφη πλατεία της Αγίας Λαύρας, μετά την πρόσφατη βιοκλιματική ανάπλασή τους, καθώς και στις άλλες κεντρικές πλατείες της πόλη μας, παιδιά κάθε ηλικίας με τους γονείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διήμερο παιχνιδιού και διασκέδασης μέσα από μία μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων που εξασφάλισε  δωρεάν ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλη μας. Σ’ αυτή τη «γιορτή» για τα παιδιά και την οικογένεια, σας περιμένουμε όλους, ώστε οι μικροί μας φίλοι να παίξουν με τους αγαπημένους τους ήρωες, να δημιουργήσουν και να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές.»  

1 σχόλιο:

  1. Ο καλυτερος δημαρχος ολης της Αττικης ειναι ο κ. Πατουλης !
    https://plus.google.com/110784550679101993192/posts/M4uJiSWB4gY?pid=5999657857008073906&oid=110784550679101993192

    ΑπάντησηΔιαγραφή