Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Κυριακή 5 Απριλίου, 8 π.μ. έως 3 μ.μ.: 14η Πασχαλινή Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου

www.Marousiotiko.gr

Ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 την 14η Πασχαλινή Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων.

Και σε αυτή την εορταστική δράση για το Πάσχα, περισσότεροι από 40 εγχώριοι παραγωγοί προσφέρουν πάνω από 100 διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές. Την τιμητική τους θα έχουν τα εορταστικά πασχαλινά εδέσματα, γλυκά και αλμυρά
.


Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων και αυτή τη φορά θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετέχουν στη δράση έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων.

Δήμος Χαλανδρίου: Στις 23 Μαρτίου ξεκινάει το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης (Κ.Ι.Φ.Α.)



Η αγορά των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο στάθμευσης πίσω από το

Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από 8 π.μ. έως 3 μ.μ.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα - Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 348, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.



Η επόμενη δράση αγροτικών προϊόντων για το 2015 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου