Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Εκδήλωση της Β4 ΝΟΔΕ με πολύ "Μαρουσιώτικο" παρασκήνιο...



Στη χθεσινή εκδήλωση της Β4 ΝΟΔΕ βρέθηκε ο φακός του marousiotikou. Και πέρα από τον κομματικό χαρακτήρα της εκδήλωσης με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιο Κονταδακη και τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και νυν Δήμαρχο Αμαρουσίου βγήκαν και πολλές αυτοδιοικητικες ειδήσεις που μας αφορούν.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το δαχτυλίδι της στήριξης της η ΝΔ το έχει ήδη προσφέρει στην υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζογλου μέσα και από την στήριξη του απερχόμενου Δημάρχου κ Γιώργου Πατουλη.




Την υποψηφιότητα αυτή την στηρίζουν κομματικοί παράγοντες και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και η κα Κορινα Λιουτα που όπως αποδεικνύεται είναι το ισχυρό πουλέν του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Βόρεια Προάστια όπου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση του στις εσωκομματικες εκλογές καθώς και στην εκλογή του Σπύρου Αβραμακου στην προεδρία της Β4 ΝΟΔΕ.

Όπως όλα δείχνουν η αναμέτρηση θα είναι μεταξύ τριών υποψηφίων των εκλεκτών της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ και του Συριζα.




Οι υπόλοιποι όλοι "μνηστήρες" θα συμπαραταχθουν και θα συμπραξουν με τον
Αμπατζογλου ή θα συνεργαστούν τελικά μαζι του όπως η περίπτωση Γιάννη Νικολαρακου που "πληρώνει" από ο,τι όλα δείχνουν το τίμημα της καθυστέρησης για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου