Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Χαλάνδρι - Νέα κόντρα Δημάρχου και αντιπολίτευσης




Κατα την συνεδρίαση της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου«, του Δημοτικού Συμβουλίου στο Χαλάνδρι μπήκε μπλόκο» στη συζήτηση του θέματος του προϋπολογισμού για το 2019.
Οι πτέρυγες του πρώην δημάρχου Γιώργου Κουράση, της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τη Λούλα Καρατζά καθώς και οι 9 ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι που έφυγαν από την  παράταξη της δημοτικής Αρχής αποχώρησαν.
Αποτέλεσμα ήταν να μην σχηματιστεί πλέον απαρτία και να διακοπεί η διαδικασία.
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση του  Δημάρχου Σίμου Ρούσσου, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:
«Στο ίδιο έργο θεατές. Όπως ακριβώς και στην περυσινή συνεδρίαση αλλά και στη συνεδρίαση για την μείωση των δημοτικών τελών φέτος,το γνωστό  μέτωπο παρατάξεων για άλλη μια φορά κατάφερε να εμποδίσει την ψήφιση του προϋπολογισμού στο δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου. Πριν από λίγες ημέρες απείχαν οργανωμένα από την συνεδρίαση για την νέα μείωση των δημοτικών τελών γιατί
ήταν Παρασκευή. Τη Δευτέρα αποχώρησαν γιατί πέρασαν τα μεσάνυχτα παρόλο που ορίστηκε Δευτέρα η συνεδρίαση.  Μετά βέβαια την οργανωμένη αποχώρηση των δημοτικών συμβούλων που πρόσκεινται σε Κουράση (ΝΔ), Θωμά, Ανδρεόπουλου (Κινάλ), Καρατζά(ΚΚΕ) και ΛΑΕ και αφού είχε προηγηθεί ήδη πολύωρη  συζήτηση επί του τεχνικού προγράμματος(το οποίο, παρά τις προσπάθειές τους, ψηφίστηκε) ο προϋπολογισμός του δήμου για το 2019 δεν πέρασε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου