Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

Σαφές Προβάδισμα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου δείχνουν οι δημοσκοπήσεις στον Δήμο Αμαρουσίου
Θετικό κλίμα δείχνει να διαμορφώνεται στο Δήμο Αμαρουσίου για την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου  καθώς με βάση την εικόνα των δημοσκοπήσεων που διενεργούνται αυτή την εποχή, ο συνδυασμός «Νέα Εποχή- Για ένα Μαρούσι ανθρώπινη πόλη» συγκεντρώνει την προτίμηση των ψηφοφόρων αφήνοντας πολύ πίσω την υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμέρου που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η δυναμική που αναπτύσσει καθώς και τα ποιοτικά στοιχεία των ερευνών δείχνουν ότι η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Αμαρουσίου στο  πρόσωπο του Θ. Αμπατζόγλου ήταν μια πετυχημένη επιλογή.

Όσο για τα ψηφοδέλτια Βραχνού και Νικολαράκου, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, κινούνται σε μονοψήφια νούμερα, μη μπορώντας να αποκτήσουν δυναμική. 

Χαρακτηριστικό των δημοσκοπήσεων είναι και το γεγονός ότι ο ΘεόδωροςΑμπατζόγλου υπερέχει σημαντικά έναντι όλων των συνυποψηφίων του στα ποιοτικά  στοιχεία με χαρακτηριστική τη
διείσδυσή του σε όλο το πολιτικό φάσμα και επιλέγεται από τους Μαρουσιώτες ως ο καταλληλότερος να διαδεχθεί τον Γιώργο Πατούλη στον δημαρχιακό θώκο.

Δεδομένου ότι οι δημοσκοπήσεις έχουν πραγματοποιηθεί προ της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών, αναμένεται το προβάδισμα του Θ. Αμπατζόγλου να διευρυνθεί μιας και είχε πάρει εξ αρχής ξεκάθαρη θέση κι αυτό σίγουρα θα αποτυπωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου