Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

«Επίδειξη δύναμης» στον δρόμο προς την περιφέρεια Αττικής έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης

Ισχυρό μήνυμα νίκης και αλλαγής έστειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στη σημερινή εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική».


Συγκροτείται μια ευρεία λαϊκή συμμαχία που θα φέρει μια ευρεία νίκη είπε ο Γιώργος Πατούλης στην κοπή της πίτας του Συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική»
Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική» πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

O υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στις Αυτοδιοικητικές εκλογές οι πολίτες θα δώσουν την εντολή για
μια νέα αρχή στην Αττική, καθώς όπως είπε αυτή τη στιγμή συγκροτείται μια ευρεία λαϊκή συμμαχία που θα φέρει μια ευρεία νίκη, μια νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Δείτε την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου