Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Αίσθηση προκάλεσε η μη συμμετοχή της Κορίνας Λιούτα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.




Υπάρχουν ορισμένες επιλογές της Ηγεσίας της ΝΔ, που προκάλεσαν αρνητική έκπληξη σε όλη τη Χώρα... 

Στελέχη που αξιοκρατικά έχουν πέρασμα στην κοινωνία, φέρνουν μαζί τους ένα νέο ήθος και ποιότητα στη δημόσια ζωή... και μάλιστα στελέχη που είναι του Προεδρικού περιβάλλοντος...έμειναν εκτός ψηφοδελτίων στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Όλοι γνωρίζουμε στο Μαρούσι τους αγώνες που έχει κάνει η Κορίνα Λιούτα Πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Υποστήριξης "ΘΕΛΩ" για την επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικες εκλογές, όταν όλα τα Βόρεια Προάστια ακόμα κι ο σημερινός Περιφερειάρχης έδιναν μάχες για την επικράτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Η Κορίνα Λιούτα δεν είναι μια τυχαία μονάδα, αλλά ένα στέλεχος με κοινωνική προβολή κι αποδοχή και έχει καταπλήξει πολύ κόσμο αρνητικά η μη συμμετοχή της στα Ψηφοδέλτια της ΝΔ.
Κάτι περίεργο πάντως συμβαίνει στην Πειραιώς που δεν
μπορεί να ερμηνευθεί με τη συμβατική λογική...
Όπως μαθαίνουμε και στα Τρίκαλα, τόπο καταγωγής της, υπάρχουν ίδιοι προβληματισμοί για την επικράτηση του πολιτικοκοινωνικοοικονομικού κατεστημένου της περιοχής που κατάφερε να επιβάλλει τις πιο συντηρητικές επιλογές στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου με μόνο νέο πρόσωπο τον γόνο... της γνωστής οικογένειας του πρώην Υπουργού  Χατζηγάκη.

Ελπίζουμε τουλάχιστον να δούμε την πλήρη αξιοποίηση της στον Κρατικό μηχανισμό, γιατί αλλιώς η ανανέωση μάλλον θα μείνει γράμμα κενό... με τέτοιου είδους ακατανόητες "αποπομπές"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου