Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά αντισφαίρισης ενηλίκων του δήμου Αμαρουσίου



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά αντισφαίρισης ενηλίκων, η ετήσια διοργάνωση που σφράγισε και φέτος τη λήξη των αθλητικών προγραμμάτων τένις της περιόδου 2018-2019 του Δήμου Αμαρουσίου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 100 άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι όλοι ανεξαιρέτως παρέλαβαν διπλώματα συμμετοχής, ενώ στους τέσσερις πρώτους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια και επιπλέον κύπελλα μόνο στους πρώτους. 

Τα προγράμματα τένις ενηλίκων είχαν υπό την ευθύνη τους οι προπονητές Κώστας Τζαφέρος, Μανώλης Διαμαντής, Αγγελική Χριστοφοράτου και Χριστόφορος Γκλεζάκος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και πραγματοποίησαν τις απονομές ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βαγγέλης Κάββαλος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α) Νίκος Πέππας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Πέτρος Κόνιαρης και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής, οι οποίοι συνεχάρησαν όλους τους συμμετέχοντες, τους νικητές των αγώνων για την επιτυχία τους, όπως, επίσης, τους

προπονητές και το προσωπικό του Αθλητικού Κέντρου για τη συμμετοχή τους στην επιτυχία των αθλητών.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι βετεράνοι αθλητές Χρήστος Παρασκελίδης και Χαράλαμπος Γερακίτης, ενώ βραβεύτηκαν, επίσης, ο Άρης Παντελεήμων και ο Γιάννης Μιχάλης για την προσφορά τους στην υλικοτεχνική υποδομή των γηπέδων του τένις.


Οι νικητές του τουρνουά τένις 2019 ανά κατηγορία:


1ΓΥΝΑΙΚΕΣΑΡΧΑΡΙΟΙ 1ου ΧΡΟΝΟΥ
1ΝΑΤΑΣΑ ΧΑΤΖΗΠΡΙΜΟΥ
2ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΣΑΡΑΝΤΑΚΗ
3ΔΑΝΑΗ ΤΡΙΓΚΑΚΗ
2ΑΝΔΡΕΣΑΡΧΑΡΙΟΙ 1ου ΧΡΟΝΟΥ
1ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ
2ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΥΡΔΟΥΝΗΣ
3ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
4ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΟΣ
3ΓΥΝΑΙΚΕΣΑΡΧΑΡΙΟΙ 2ου ΧΡΟΝΟΥ
1ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ
2ΜΑΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
3ΤΑΤΙΑΝΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ
ΑΝΔΡΕΣΑΡΧΑΡΙΟΙ 2ου ΧΡΟΝΟΥ
1ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
2ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗΣ
3ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΦΤΣΗΣ
4ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΠΑΡΑΝΗΣ
5ΓΥΝΑΙΚΕΣΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ
1ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΙΝΤΖΟΥ
2ΜΑΪΡΑ ΤΖΟΥΡΜΠΑΚΗ
3ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΤΣΩΝΗ
4ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΠΗ
6ΑΝΔΡΕΣΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ
1ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΜΜΙΔΗΣ
2ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
3ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
4ΙΩΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ

Χορηγοί




Λεωφόρος Δημοκρατίας 8
Melíssia
Highlights info row image
21 0804 5839


Ευχαριστούμε την ευγενική προσφορά του καφέ marousi sport για τα αναψυκτικά όπου εκεί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και το ποτό σας δίπλα στην πισίνα!

Επισης ευχαριστούμε και τα σοκολατάκια Astir!!!

1 σχόλιο:

  1. fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer
    fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer youtube video to mp3 fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer fischer

    ΑπάντησηΔιαγραφή