Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Την Ίδρυση Συμβουλίου Νέων του Δήμου Αμαρουσίου ανακοίνωσε ο νέος Δήμαρχος Θόδωρος Αμπατζόγλου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας



Την Ίδρυση Συμβουλίου Νέων του Δήμου Αμαρουσίου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Θόδωρος Αμπατζόγλου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας.


Για μια Νεολαία που θα Πρωταγωνιστεί στη Νέα Εποχή του Δήμου Αμαρουσίου!

Χθες ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας. Άγνωστη, αλλά σημαντική ημέρα.

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αποφάσισε το 1990 να ανακηρύξει την 12η Αυγούστου κάθε χρόνου ως Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας (International Youth Day), η οποία θα επικεντρώνεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι σε όλο

τον Κόσμο.

To θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας για το 2019 είναι ο «μετασχηματισμός της εκπαίδευσης». Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, το φετινό θέμα υπογραμμίζει τις προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν από τις κυβερνήσεις των κρατών-μελών, τις νεολαιίστικες οργανώσεις και τους σχετικούς φορείς ώστε να προωθηθεί η ανοικτή και ισότιμη ποιοτική εκπαίδευση, καθώς η δια βίου μάθηση για όλους.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ανακοινώσω την πρόθεση μου για τη δημιουργία μόνιμου Συμβουλίου Νεότητας με νέους έως 35 ετών στο Δήμο Αμαρουσίου, σε συνεργασία με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις και την αναλογική εκπροσώπηση τους.

Στόχος αυτού του Συμβουλίου Νέων του Δήμου μας που θα συνεδριάζει ανά δίμηνο  υπό τον συντονισμό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και τη συμμετοχή των  επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, θα είναι να ακούμε τις εισηγήσεις και τις απόψεις αλλά και την κριτική των νέων του Δήμου μας σε όλα τα θέματα που τους αφορούν.


Στη Νέα Εποχή του Δήμου μας θέλουμε η Νέα Γενιά να έχει ουσιαστικό λόγο και ρόλο στα κοινά κάνοντας πράξη το προεκλογικό σύνθημα μας "Ο Πολίτης Πρωταγωνιστής"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου