Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Προχωρεί και η 2η πεζογέφυρα στη συμβολή της Λ. Κηφισιάς με την οδό Αναβρύτων.

Προχωρούν οι εργασίες θεμελίωσης και τοποθέτησης των βάσεων για την εγκατάσταση της πεζογέφυρας στη συμβολή της Λ. Κηφισιάς με την οδό Αναβρύτων.
Η πεζογέφυρα αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά που θα εγκατασταθεί στο Μαρούσι μετά από αυτήν επί της Λ. Κηφισιάς, με στόχο να διευκολύνει την πρόσβαση και την εύκολη μετακίνηση των κατοίκων της περιοχής Αναβρύτων και του Ανατολικού Αμαρουσίου προς το εμπορικό κέντρο της πόλης.
Η πεζογέφυρα θα κοστίσει 900.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής.
Ο Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι «το έργο θα είχε ολοκληρωθεί εάν δεν είχαν υπάρξει δικαστικές προσφυγές ελαχίστων κατοίκων», προσθέτοντας: «Κάποιοι προκρίνουν το προσωπικό τους συμφέρον από το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου.
 Στη Λ. Κηφισίας έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες νέα παιδιά. Με την τοποθέτηση των δύο πεζογεφυρών και την κατασκευή των άλλων δύο πεζογεφυρών, την χρηματοδότηση των οποίων διεκδικούμε από την κεντρική εξουσία, οι πολίτες θα είναι μετακινούνται με ασφάλεια στην πόλη. Ενωμένοι συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την αναγέννηση της πόλης».

1 σχόλιο:

  1. γιατί δεν λέει τα ονόματα των κατοίκων και τον λόγο που δεν θέλαν να γίνει η πεζογέφυρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή