Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί τους εθελοντές πολίτες να συμμετάσχουν και στη δεντροφύτευση στην περιοχή πάνω από το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει ενεργά και στη νέα δεντροφύτευση, στις εκτάσεις που κάηκαν το 2009 στην περιοχή πάνω από το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.
Η δεντροφύτευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 9:00 π.μ.



 Για την εξυπηρέτηση των εθελοντών, η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου θα διαθέσει λεωφορεία για τη μεταφορά τους.

Την αναδάσωση πραγματοποιεί η Δ/ση Αναδασώσεων, ο Σύνδεσμος Δήμων και Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) με την υποστήριξη του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της νέας προσπάθειας αναδάσωσης υπογραμμίζει:
«Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει και ενισχύει κάθε προσπάθεια που αφορά στην προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος. Καλώ και πάλι τους εθελοντές συμπολίτες μας να συμμετάσχουμε και σε αυτή την προσπάθεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για το περιβάλλον

Πληροφορίες για τη μετάβαση και άλλες διευκρινίσεις στα τηλέφωνα:
213 - 20.38.125 / 253 / 254 
 

5 σχόλια:

  1. Ενα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στους υπευθύνους του Δήμου μας για αυτήν την κίνηση !!!

    Κατερίνα Ράλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην Εκδήλωσή μας ANNIVERSARY 6 - 28 Οκτωβρίου 2012 στα 100 χρόνια από τότε που Εθελοντές Απόδημοι πολέμησαν γιά την Πατρίδα στους Απελευθερωτικούς Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 - 1913.
    Η Συμβολή των Αποδήμων ήταν σημαντική, τόση όσο κι η έκβαση των Μαχών στην Ελασσόνα, στο Σαραντάπορο και στα Γιαννιτσά, γιατί μπόρεσε ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός να μπει την τελευταία στιγμή στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε ήδη χάσει το Μοναστήρι, αν χάναμε και τη Θεσσαλονίκη είχαμε χάσει όλη τη Μακεδονία.
    Αν έχετε άμεση πρόσβαση και καλή Συνεργασία με τους Απόδημους Έλληνες και της Διασποράς, γνωστοποιείστε τους την κίνησή μας, ώστε να συμμετάσχουν κι αυτοί.
    Δημιουργήθηκε από: CHAMBRE D' INDUSTRIE ET COMMERCE CANADIEN GREQUE DU CANADA,QUEBEC, Nafpaktos Ellada, Kerkyra Ellada, Kefalonia Ellada, Chios Ellada, Mykonos Greece, Leros Greece, Skopelos Greece, Naxos Greece, Kalymnos Greece, Ithaki Greece, Lefkada Greece, ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, Zakynthos Greece, Paros Greece, Ellines Stin Amerikh, Athens Greece, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, Théoklis Raymond Lancelin, πολιτιστικός σύλλογος Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Stavros Lazakis, Communauté Des Hellènes d'Aquitaine, Fédération Hellénique de France, ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΝΕΑ, Nikos Sokin, Stavros Velidis, Χορευτικό Συλλόγου Γυναικών Κύζικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sygxaritiria polla ke Patouli GIA TIN KINISI AFTI !!!
    THA EIMASTE OLOI EKEI

    NIKOLAS -PLATEIA ILEKTIKOU STATHMOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά γιατί τόσο γλύψιμο στο δήμαρχο; Πλάκα μας κάνετε; Υπάρχουν τόσα σοβαρά θέματα για το Μαρούσι που τα έχει κάνει σκατά ο δήμαρχος και αντί να τον βρίζουμε του δίνουμε συγχαρητήρια για μία κίνηση απλά για τα μάτια του κόσμου!!! Τι να πω; Πάρτε και μία σφουγγαρίστρα να σκουπίζετε τα σάλια μην γλιστρήσετε!!!

    Ένας απογοητευμένος-αγανακτισμένος Μαρουσσιώτης νέος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν συμφωνώ με το σχόλιο του προηγούμενου συμπολίτη μας

    Η κίνηση για δεντροφύτευση είναι αξιόλογη κ άξια αναφοράς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή