Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Άμεσα λύση στο ζήτημα των συμβασιούχων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και κατάθεση ψηφίσματος
στο Υπουργείο Εσωτερικών και στη Βουλή

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία  εκατοντάδων εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου, δημοτικών συμβούλων, και αρχηγών δημοτικών παρατάξεων παρέδωσε το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για το ζήτημα των συμβασιούχων στον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, στη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κα Ευσταθία Μπεργελέ και σε εκπροσώπους των κομμάτων.

Ειδικότερα το παρέδωσε στον Γενικό Γραμματέα της Βουλής Θ. Παπαϊωάννου, στον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ.  Κ. Τασούλα, στην εκπρόσωπο του ΚΚΕ, βουλευτή Διαμάντω Μανωλάκου στον εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ, βουλευτή Επικρατείας Ιωάννη Κοραντή και στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή Ηρακλείου Μ. Κριτσωτάκη.

Το ψήφισμα που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής ζητεί μεταξύ άλλων από την Κεντρική εξουσία και τους εκπροσώπους της να αντιληφθούν το χρέος και τις ευθύνες τους απέναντι στην πόλη του Αμαρουσίου και από τον Υπουργό Εσωτερικών την ανανέωση για ένα ακόμη χρόνο όλων των συμβάσεων των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης μετά την ολοκλήρωση της επίδοσης του ψηφίσματος δήλωσε:
«Δώσαμε να αντιληφθούν τις ιδιαιτερότητες που έχει ο Δήμος Αμαρουσίου σε επίπεδο λειτουργίας και ιστορίας, αλλά και όσον αφορά τους εργαζόμενούς μας και θα έλεγε κανείς ότι αυτό σε γενικές γραμμές έγινε αντιληπτό. Ο Πρόεδρος της Βουλής παρέλαβε το ψήφισμά μας, το οποίο και δεσμεύτηκε να παραδώσει στα κόμματα του Κοινοβουλίου, κρατώντας όμως εμφανώς αποστάσεις από την προσπάθεια Διοίκησης και εργαζομένων. Εμείς σίγουρα θα παλέψουμε μέχρι να δικαιωθούμε. Αν μέσα στις επόμενες ημέρες δεν δούμε ανταπόκριση, εμείς θα είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε μέχρι την πλήρη δικαίωσή μας».


Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής των παρατάξεων « Κόντρα στο Καιρό» και «Εκτός των Τειχών» κ.κ. Λ. Μαγιάκης και Δ. Πολυχρονιάδης  αντίστοιχα και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μ. Χρηστάκης και οι Πρόεδροι του Σωματείου Εργαζομένων Ν. Καλλιμάνης και του Σωματείου Εργατοτεχνικού Προσωπικού Β. Καγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου