Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Πετάει, πετάει το... Μαρούσι

Η ΑΕΚ και το Μαρούσι είχαν από ένα ημίχρονο... Μόνο που για την ομάδα μας φαίνεται ότι ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη με 82-78 στο κλειστό του Αιγάλεω επί της Ένωσης.

Υπολόγιζαν, όμως χωρίς τον Γιάννη Γκαγκαλούδη και τον Νέστορα Κόμματο, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσαν στην ομάδα μας μία πολύτιμη νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Στα τελευταία δέκα λεπτά το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, έχοντας ουσιαστικά από ένα καλό ημίχρονο.
 Το Μαρούσι, μάλιστα πέρασε μπροστά στο σκορ με 63-60, 8 λεπτά πριν το τέλος του ματς χάρη σε τρίποντο του Κόμματου. Η Ένωση προσπάθησε να αντιδράσει στην πίεση του Αμαρουσίου, αλλά οι Γκαγκαλούδης, Κόμματος είχαν διαφορετική άποψη... Οι δύο παίκτες μας πήραν στις πλάτες τους την ομάδα και ολοκλήρωσαν την ανατροπή, χαρίζοντας στην ομάδα τους τη νίκη με 82-78 στο κλειστό του Αιγάλεω.



Μαρούσι (Αλεξανδρής): Μπάγκαριτς 16, Ακεψεμαϊδης, Χουέρτας 15(3), Χαριτόπουλος 10, Γκαγκαλούδης 17(3), Βαβάτσικος 3, Κλέμεντ 3(1), Κογιαντίνοβιτς 1, Κόμματος 17(4).


Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μίλησε για το παιχνίδι αμέσως μετά την ολοκλήρωση του. "Παίζουμε ένα συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ και στο πρώτο ημίχρονο δεν το κάναμε ούτε κατά διάνοια. Βρεθήκαμε να χάνουμε ακόμα και με 16 πόντους, αλλά στα αποδυτήρια είπαμε ότι θα γυρίσουμε. Ο πιο αισιόδοξος Αμαρουσιώτης δεν θα πίστευε ότι σήμερα θα ήμασταν μόνοι τρίτοι", ανέφερε ο "Γκάγκα" και συμπλήρωσε: "Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο, στη γυναίκα μου που βλέπει από την τηλεόραση και στον πατέρα μου που είναι στην εξέδρα. Όπως λέει και ο κόουτς, είμαστε μια τρελή ομάδα. Στο πρώτο τα χάναμε και ήμασταν πίσω, στο δεύτερα τα βάλαμε και κερδίσαμε".

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βαβάτσικος ανέφερε: "Συγχαρητήρια στον Μάκη και στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε το ματς, λόγω της άμυνας και της ευστοχίας μας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου