Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΠΕΥΚΗΣ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ
Δεν πρόλαβε να ζεστάνει τις καρέκλες της η νέα Δημοτική Αρχή και εγκαινιάζει τη θητεία της με απολύσεις εργαζομένων, καλώντας τους κατά ομάδες σε κρυμμένα δημοτικά κτήρια να υπογράψουν την καταδίκη τους και να παραλάβουν τα χαρτιά τους για το ταμείο ανεργίας.
Το απάνθρωπο εργασιακό καθεστώς που θεμελιώνει το μνημόνιο και ο «Καλλικράτης» στέλνει δεκάδες εργαζόμενους του Δήμου και τις οικογένειες τους στην ανεργία, ενώ παράλληλα απορυθμίζεται η λειτουργία παιδικών σταθμών, κοινωνικών δομών και υπηρεσιών καθαριότητας.
Όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με τους εκλεγμένους εκπρόσωπους τους στους Δήμους προωθούν και στηρίζουν τη βάρβαρη πολιτική με τους συμβασιούχους που αποτελούν φτηνό εργατικό δυναμικό χωρίς δικαιώματα, γεγονός που τους μετατρέπει σε αντικείμενο άγριας πολιτικής ομηρίας και εκμετάλλευσης.
Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μαρουσίου και Πεύκης εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση του στο δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων. Τους καλεί να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση τις κινητοποιήσεις τους.
Μαζί τους ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για:
• Να μην απολυθεί κανείς
• Σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
• Να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί-αντιλαικοί νόμοι 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΠΕΥΚΗΣ
(Μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας)
Μιλτιάδου 4, Μαρούσι τηλ.: 2108021507/2106138211

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου