Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Τις επιταγές με το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε η «Ανοικτή Αγκαλιά» παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε δύο φορείς


Στη διάρκεια μίας ζεστής τελετής, παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στο εργαστήρι για άτομα με ειδικές ανάγκες «Μαργαρίτα» και στο ίδρυμα «Μέριμνα Γήρατος», τις επιταγές με το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε η ομάδα «Ανοικτή Αγκαλιά» από το bazaar που διοργάνωσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου στη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, παρόντων μαθητών του εργαστηρίου ειδικής αγωγής «Μαργαρίτα» αλλά και ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο ίδρυμα «Μέριμνα Γήρατος», o Δήμαρχος Αμαρουσίου παρέδωσε τις δύο επιταγές, έκαστη των 1.500 ευρώ, στους εκπροσώπους των δύο φορέων. 
Για λογαριασμό της «Μέριμνας Γήρατος», την επιταγή παρέλαβε η πρόεδρος του ιδρύματος Ελένη Φιλιππάτου, και αντίστοιχα, για τη «Μαργαρίτα» οι εκπρόσωποί του εργαστηρίου Ελένη Φιλίππου, και Γεωργία Κουρή.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Πατούλης συνεχάρη την «Ανοικτή Αγκαλιά» για την πρωτοβουλία της αυτή, επισημαίνοντας ότι «είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό όταν οι νέοι άνθρωποι συμμετέχουν σε τέτοιου είδους ενέργειες για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.«Ως Δημοτική Αρχή επιβραβεύουμε πρωτοβουλίες σαν και αυτή και σε ανάλογες προσπάθειες πάλι θα μας βρουν σύμμαχό τους» ανέφερε.

Οι εκπρόσωποι των φορέων από την πλευρά τους ευχαρίστησαν θερμά τη Δημοτική Αρχή και την «Ανοικτή Αγκαλιά» για τη δωρεά, αλλά και για την σε κάθε περίσταση, πολύτιμη και έμπρακτη υποστήριξη.

Η Μαρίνα Γεωργίου, μιλώντας εκ μέρους των τεσσάρων που απαρτίζουν την «Ανοικτή Αγκαλιά», ανέφερε ότι: «η σκέψη και ο στόχος ήταν με αυτή την κίνηση να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία. Δίνουμε αυτό το ποσό μέσα από την καρδιά μας και στόχος μας είναι στο μέλλον να μπορέσουμε να το επαναλάβουμε». Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την υποστήριξη όπως και όλους όσους συνεισέφεραν για αυτόν τον σκοπό.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση των 16 τυχερών λαχνών που κερδίζουν τα δώρα της χριστουγεννιάτικης λαχειοφόρου αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου