Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Eκδήλωση με αφορμή τα βιβλία του συμπολίτη μας καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά


Οι σύλλογοι της πόλης μας ΠΝΟΗ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΖΕΥΣ - ΚΑΣΤΑΛΙΑ - ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ- ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΣΩΡΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΤΑ ΑΝΑΒΡΥΤΑ διοργανώνουν εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία του συμπολίτη μας καθηγητή ΔΗΜΗΤΡΗ  ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ ««Όλα σού τα ’μαθα, μα ξέχασα μια λέξη»» και «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΑ».
Πρόκειται για δυό βιβλία με τεράστια απήχηση στο αναγνωστικό κοινό, που προσεγγίζουν επιτυχημένα το υπαρξιακό ζήτημα του σύγχρονου ανθρώπου: ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΕ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΗ και προσφέρουν τα εφόδια για μια καλή και αυθεντική ζωή.
Ταυτόχρονα θέτουν τα πλαίσια για την αντιμετώπιση της κρίσης των αξιών, των αδυναμιών του πολιτικού και οικονομικού συστήματος και φθοράς των ανθρωπίνων σχέσεων, λόγω της αλλοτρίωσης και του καταναλωτικού προτύπου.
Η εκδήλωση θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 02-03-2011 και ώρα 18.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αμαρουσίου και θα περιλαμβάνει ομιλία του συγγραφέα με θέμα «ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ», καθώς και συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου