Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου με τη Νέα Εποχή η Φανή Λέκκα

Με τον συνδυασμό  Μαρούσι Νέα Εποχή, με υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου, συστρατεύεται η κ. Φανή Λέκκα, η οποία κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε σχετικά με την υποψηφιότητα αυτή:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω τη συμμετοχή στην ομάδα μας, της Φανής Λέκκα, που δίνει σημαντική ώθηση στη προσπάθειά μας για το Μαρούσι της  ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Η Φανή Λέκκα ανήκει σε μία από τις ιστορικότερες Μαρουσιώτικες οικογένειες, είναι ανηψιά του αείμνηστου Δημάρχου Σπύρου Λέκκα, εκπαιδευτικός καθώς και επιχειρηματίας.



Έχει μέσα της την δημιουργικότητα και τη δύναμη για την ενεργό συμμετοχή στο κοινό μας αγώνα.







Κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερες δυνάμεις της...
Μαρουσιώτικης κοινωνίας συντάσσονται μαζί μας, αγκαλιάζουν τη προσπάθειά μας και οδηγούν το Μαρούσι στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΛΕΚΚΑ ΦΑΝΗΣ

Η αγάπη μου για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και η διάθεσή μου για ανιδιοτελή προσφορά, με οδήγησε στην απόφαση να συστρατευθώ με τον συνδυασμό Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη, «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου.
Ως ανιψιά του αείμνηστου Δημάρχου μας Σπύρου Λέκκα, νιώθω την ανάγκη να συμμετέχω στα κοινά της πόλης που ζώ και αγαπώ. Η φιλοδοξία μου είναι να συμβάλλω στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Αμαρουσίου καθώς και της ανάδειξής του σε πόλη πρότυπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου